Nieuws

Start met hardlopen bij de Peelrunners

Hardlopen is gezond en lopen en trailrunning is in.

 

Ook dit najaar start Lopersgroep de Peelrunners weer met een nieuwe groep voor beginners. De startdatum is dinsdag 3 september maar je kunt ook later instromen. Er is geen basisconditie vereist en iedereen kan lopen op zijn eigen niveau. We starten op niveau “nul” en na 12 weken kun je ca 25 minuten onafgebroken hardlopen. 

 

Ben je al een (licht) gevorderde loper? Dan ben je van harte welkom om mee te trainen met een van de bestaande niveaugroepen. 

 

De trainingen voor beginnende lopers vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond om 19.00 uur vanuit onze accommodatie “de Kastiëlse baan” in Horst. 

 

Je krijgt een gevarieerd trainingsprogramma aangeboden. Een training bestaat uit een warming-up met oefeningen. Gevolgd door loopscholing en een hardloop gedeelte, dat iedere week wordt uitgebreid. De training wordt afgesloten met een cooling-down. Dit onder begeleiding van ervaren, deskundige en door de Atletiekunie gediplomeerde trainers.

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Joop Wijnhoven 06-41356526

 

De overige trainingsdagen en meer informatie is terug te vinden op www.peelrunners.nl

 

 

 Aandacht hiervoor in de media:

Hier lees je erover op Reindonk 

Hier lees je erover in De Limburger

Hier lees je erover in Via Venray, week 35, pagina 9 

Hieronder foto en tekst uit Hallo Horst aan de Maas 15 augustus:

 

 

't weer

Ren-weer
Horst

Buienradar