Nieuws

Rundje um ut Hundje - 2017

Beste Peelrunners,

De dagen beginnen te lengen en dus is het wachten op de jaarlijkse bedelbrief. Nou, bij deze. Zet je schrap!

Op zaterdag 29 april organiseren we voor de derde keer het Rundje um ut Hundje, een evenement met internationale uitstraling dat ons ledenbestand en onze clubkas heeft doen exploderen. Het is niet waarom maar daarom dat we tegenwoordig over 3.588.383.802.626 touwtjesspringen, hoepels, hekjes, stokken en ander onmisbaar marteltuig voor de trainers beschikken.

Voor volgend jaar hebben ze weer een verlanglijstje van 65 kantjes opgesteld.

Het komt erop neer dat we jullie vragen een bijdrage te leveren aan deze ongekende successtory door wederom de handen uit de mouwen te steken.

We zoeken vrijwilligers voor de volgende activiteiten, waarbij we nadrukkelijk de aandacht willen vestigen op nummer 2. Vorige afleveringen hebben geleerd dat we nog wat mensen tekort voor het afbreken na de wedstrijd. Om te voorkomen dat Bèr Jeucken nog tot zes uur ’s nachts alleen hekken aan het stapelen is, vragen we of mensen hem willen assisteren.

 

De activiteiten:

 1. Het opbouwen van het parcours. De werkzaamheden vinden plaats op zaterdagmiddag. Je bent ruim op tijd klaar, zodat je kunt deelnemen aan de wedstrijd.

 2. Het afbreken van het parcours. Vele handen maken licht werk. Als je na afloop van de wedstrijd even mee kunt helpen, kan Bèr ook nog een pilsje drinken.

 3. Als je niet kunt meedoen aan de wedstrijd, bijvoorbeeld door een blessure of geen zin, kun je wellicht tijdens de wedstrijd een taak vervullen.

Onze dank is oneindig en Truus krijgt natuurlijk weer een knuffel.

 

Meld je aan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groet, Peter Heesen

 

 

 

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30